Blir grønn LED-skjermer

Bruke LED signal er en fin måte for moderne bedrifter å utvide deres miljøpolitikk. LED-teknologi er overlegen tradisjonelle lyskasse skilting på nesten alle måter, og det er grønt til støvel.

La oss ta en titt på den grønne fordeler av LED-skjermer!

Lavere energikostnader: en tradisjonell LED-matrise bruker ca 1/10th så mye strøm som en sammenlignbare lyspære, og betydelig mindre enn lysstoffrør eller neon pærer også. LED skiltene er ekstremt effektiv, med nesten ingen av sin energi blir kastet bort som overskuddsvarme.

Lengre levetid: gjennomsnittlig LED har en beregnet levetid på 35 000 til 50 000 timer, og det er bare hvor lang tid det tar for en LED lys å visne 70% av sin opprinnelige intensitet. Lifespans for LED-skjermer er vurdert for 100.000 timer, gi dem en betydelig lengre levetid enn sammenlignbare skilting.

Lettere rengjøring: i motsetning til gassbaserte lyspærer, det er ingen risiko av farlige kjemikalier lekker ut av dem i miljøet, de er svært vanskelig å bryte i skarpe skår og det er også ingen farlige materialer i konstruksjonen. LED elementer kan også resirkuleres!

Bedre synlighet: Hvis du er bekymret for at det er en kvalitet kompromisset for lav energikostnader og enkel konstruksjon, er det ikke. LED-skjermer har bedre synlighet over alt annet.

Offentlige tilskudd er tilgjengelig: avhengig av staten og området av virksomheten, kan du kvalifisere for offentlige tilskudd eller karbonkreditter ment å oppmuntre deg til å adoptere grønn teknologi. Undersøke dette! Hvis du kvalifiserer, vil det redusere kostnadene ytterligere.

Enklere vedlikehold: Når en LED-skilt er installert, bør det krever lite vedlikehold. Selv om noen personlige LED-lysene går ut uventet, påvirker det knapt samlet lys kapasitet fordi hver skjerm bruker hundrevis eller tusenvis av lysdioder. LED tegn kan oppdateres eksternt, reduserer gass og arbeidskraft.

Alt dette legger opp til en konklusjon: som du nyter fordelene med lysere, bedre skilting, du vil være akselererende Avkastningen på investeringen din skjerm! Hvis du ønsker å utforske dette videre, sjekk ut denne interaktive web app som viser hvor mye penger du kan spare ved å gå grønne med LED viser bare.

Hvis du har andre spørsmål om fordelene av LED digital signal, eller bare ønsker å se mer om hvordan går grønn med lysdioder kan spare deg penger, kontakt bare oss og vi vil gjøre at du får all informasjonen du trenger.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Hengchangrong (Hi-Tech) Teknologipark, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board