Hvordan velge LED Driver KI?

LED har etablert seg urokkelig i bakgrunnsbelysningen på bærbare enheter. Selv i bakgrunnsbelysningen for store LCD panel, har det begynt å utfordre den vanlige CCFL. I belysning er LED spesielt populær i markedet på grunn av sin spesielle funksjoner som energi-effektivitet, miljøvennlighet, lang levetid og lite vedlikehold. Driveren krets er en viktig og integrert del av LED. Enten i lighter, backlighting eller displayet, må valg av teknisk arkitektur i driveren krets tilsvare bestemte programmer.

LED belysning mekanismen går som følger: når frem spenningen på både ender, mindretall transportør og fleste operatør i halvleder recombine å løslate overskudd, gi av fotoner. Hovedfunksjonene til drivkretsen LED er å overføre AC spenning til en konstant strømforsyning og matche spenning og strøm i henhold til kravene LED enheter. Bortsett fra sikkerhet behov, må LED sjåføren krets også inneholde to andre grunnleggende funksjoner:
Først en konstant strøm bør holdes så lenge det er mulig, dermed utgang gjeldende variasjonen er kjøpedyktig bli opprettholdt mellom området ±10% spesielt når makt levere endringen går utover ± 15% rekkevidde. Her er grunnene for å ha en konstant gjeldende driver når du bruker LED som skjermen, andre belysning enheter eller bakgrunnsbelysning:
1. å hindre harddisken gjeldende fra overstiger maksimal hastighet og videre påvirke pålitelighet.
2. å møte forventet glans krav og sikre farger og glans homogenitet av hver LED.
Andre bør driver kretsen holde lavt strømforbruk slik at LED systemet effektiviteten kan være høy.
PWM (Pulse Width modifisering) er en tradisjonell lett justere teknologi, som bruker enkel digital pulser for å slå av og på LED driveren fra tid til annen. Systemet trenger bare å angi brede og smale digital pulser for å lett endre utdataene for justering LED glans. Fordelen er at teknologien er kjøpedyktig skaffe høy kvalitet hvitt lys med høy effektivitet gjennom enkelt program. Men det er en alvorlig ulempe: det er utsatt for EMI (elektromagnetisk), noen ganger også produserer hørbare alarmer.
Spenning boost er en viktig oppgave LED sjåføren krets, delt inn i to forskjellige topologisk moduser, nemlig, spenningen øke via spole og kostnad bump. LED er gjeldende-drevet og spole er mest effektivt ved gjeldende overføring, så spenningen øke via induktor største styrke ligger i høy virkningsgrad, som kan nå 90% Hvis riktig utformet. Men dens svakhet er som mye bemerkelsesverdig, dvs. sterk EMI, som stiller høye krav på systemer telecommunication produktene som mobiltelefoner. Med utseendet på kostnad pumper øke de fleste mobiler ikke spenningen via induktor. Selvfølgelig, er effektiviteten av spenningen øke via gratis pumpen lavere enn i den andre veien.
Uansett i belysning eller bakgrunnsbelysning programmer, produktdesigner står overfor problemet med å skaffe driveren overføring effektiviteten. Forbedre overføringen effektivitet er ikke bare gunstig for bærbare produkter å forlenge standby-tid, men er også en viktig måte å løse LED thermal spre problemet. I belysning understreker bruk av høy strøm-LED også problemet med forbedre overføring effektiviteten.
LED må gjeldende og spenning stabiliserende komponenter ved arbeid, som bør være kjennetegnet med delt høyspent og lavt strømforbruk, ellers svært effektiv LED vil senke total system effektiv på grunn av høyt fungerende forbruk, motsa prinsippet om energisparing og høy effektivitet. Derfor bør den gjeldende begrensende interne bruke høyeffektive kretser som kapasitans, spole eller bytter krets med strømforsyning som det er mulig å sikre høy effektiviteten av LED systemet Motstandsverdien eller serien spenningen stabilisere krets. Serien konstant strøm produksjon krets kan holde LED lys-output konstant i en rekke strømforsyning, men normalt IC kretser vil miste noe effektivitet. Vedtakelsen av veksling krets med strømforsyning er kunne garantere konstant effekt med høy overføring effektivitet under dramatisk spenning variant av strømforsyningen.
I dag, LED med lyse effekt er langt fra erstatte lysrør tre band, men LED-lys kan effektivt under sikkerhet ekstra lav spenning (SELV), forekomster, undervanns lysene i svømmebassengene eller padling basseng, gruvedrift lamper. Dessuten har LED unike fordeler i direkte bruk av grønn energi som solenergi, vindkraft eller nødsituasjon lys. Spesielt i lys justering, kan LED bare realisere null til hundre prosent justere, men også opprettholde høy effekt under hele justering prosessen uten å skade holdbarhet, som er en vanskelig oppgave for gass utslipp lys.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Hengchangrong (Hi-Tech) Teknologipark, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board