Hvordan teste LED lys demping?

LED lys demping er lyset svekker under overføring, lyset svinner av LED laget av hver selskaper er annerledes, det er lys forfall også for høyeffekts LED, og det har direkte sammenheng med temperatur, avhenger hovedsakelig på chip, fosfor og emballerende teknologien. LED lysstyrke demping (inkludert lysstrøm demping, fargeendring, etc.), er et mål standard av kvalitet LED også det er stor bekymring for mange LED produsenter og LED bruker.

Etter levetiden for LED produktet av LED er levetid LED kumulative arbeidstiden fra startverdien til lyset svinner til 50% av den opprinnelige verdien. Dette betyr at LED fortsatt lyse når LED oppnår sluttiden for livet. Men i lys lys ikke er tillatt hvis produksjon lyset demping på sin 50%. Vanligvis kan innendørs lys lys forfallet ikke større enn 20%, utendørs belysning fades ikke er tillatt mer enn 30%.

I dag er hvite LED lys demping en av de viktigste problemene for det har går inn sivile belysning markedet. Og produsenter generelt testet demping på tre måter:

1) visuell metode: kontinuerlig opplyst LED, observere lysstyrke og farge endringer av menneskelige øyne.

2) bruk lys farge testing instrument: som under kontinuerlig opplyst LED prosessen ta LED i lys farge testinstrumentet ofte, og registrere testresultater, og rapportere testresultater av EXCEL eller andre verktøy.

3) Bruk profesjonelle testverktøy instrumenter for å måle lyset svinner, som legges LED i testen utstyret, under kontinuerlig tent, systemet vil ha sanntidssporing for LED lysstyrke og farge endring, automatisk generere opplysninger.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Hengchangrong (Hi-Tech) Teknologipark, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board