Viser det beste bildet fra en LED Display System

En av de største problemer folk ansiktet når de kjøper sin første LED-skjermen er å legge bilder på den som vises på skjermen. Fundamentalt, en LED-skjermen er svært forskjellig fra en dataskjerm, og dine bilder skal være formatert til å gjøre det beste bruken av teknologi. Bare slippe BMPs fra harddisken på skiltet vil vanligvis føre til et dårlig bilde på LED selv.

Men hvis du kommer til å forstå LED-teknologien, kan så du komme opp med store, iøynefallende bilder som vil engasjere kundene.

Oppløsning

Det første du må huske om en LED-skjerm er at det skal ha et mye lavere oppløsning enn skjermen. "Løsning" betyr hvor mange piksler (prikker) er på skjermen, og det er en måling av rader og kolonner. En moderne dataskjerm kommer å ha en oppløsning på 768 x 1024 eller høyere, mens en LED oppløsning skal være mer som 80 x 208 eller 48 x 96. Det er en stor forskjell i detaljnivået som er tilgjengelig.

Hvis du prøver å sette et stort bilde på en av disse LED-skjermer, skal en masse visuell informasjon gå tapt idet det blir presset inn i mindre format. Fine detaljer og, spesielt, liten tekst blir fordreid eller selv bli helt skjult.

Unngå forvrengning

Den andre store feilen noen mennesker gjør når første gjør bruk av en LED-skilt eller LED diskusjonsforumet er ved å prøve å bruke bilder, som er feil figuren. Mens dette er ikke alltid sant, LED-teknologien har en tendens til å favorisere løsninger, som er mye større enn de er høy. En LED-skjermen har en oppløsning som 96 x 288, som er tre ganger så lenge det er høy. Tenk på det som forskjellen mellom en TV-skjerm og widescreen bildet du ser på kino.

Hvis du bruker et bilde som er feil figuren for visning, vil det ende opp å få klemt og forvrengt. Hvis bildet er for høy for skjermen, vil det bli "knust," for eksempel. Denne fordreining gjør bildet ser dårlig og begrenser effektiviteten av LED-skilt.

Tilpasse visningen

Løsningen på dette problemet er relativt enkel: du må formatere bildet på forhånd for å passe din LED-skjerm. Nesten, har noen bilderedigeringsprogram på en datamaskin, selv grunnleggende Microsoft Paint-programmet som følger med Windows, muligheten til å endre størrelsen på et bilde til ulike oppløsninger. Før et bilde på en LED-skjerm, kan du skalere den manuelt på forhånd for å se hvordan den ser ut. Hvis det blir fordreid eller uklar, må du redigere bildet slik at det passer til formatet.

Dette er også sant for tekst, hvis du bruker en LED diskusjonsforumet. Prøv å holde seg til ren sans serif-skrifter som Arial. Jo mer kompleks skriften er, jo mer sannsynlig er det å få forvrengt på en LED-skjerm.

Takeaway

Å gjøre det beste bruken av LED display-teknologi krever sikre bildene er formatert til det spesielt. Redigere bildene slik at de passer på skjermen, og forhåndsvis dem før dem gå live. Dette er nøkkelen til å få mest ut av din LED display system.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Hengchangrong (Hi-Tech) Teknologipark, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board